About me

Jeg er en pige på 16.år som er i fuld gang med HHX i Fredericia i øjeblikket. I min fritid arbejder jeg i Super Brugsen bag kassen, elsker at lægge neglelak og så spiller jeg også League of Legends med nogle af mine venner. Jeg elsker at læse, og læser især meget manga i øjeblikket da jeg havde en lang periode uden læsning.

En af mine store hobbyer er neglelak, nail art, og så kæmper jeg også med at lave akrylnegle i øjeblikket. Jeg har været interesseret i negle (og medhørende tilbehør) i snart 2 år tror jeg, og jeg har efterhånden en samling på 60-80 neglelakker. Jeg har ikke noget favoritmærke endnu, og jeg elsker at afprøve nye mærker af. Når jeg lakerer mine negle, kan jeg godt lide at eksperimentere hvis jeg har tid, men hvis tiden mangler så holder jeg mig til nogle af de lakker som jeg ved at jeg elsker.

Her i juletiden er min favorit Essie It’s Genius ovenpå 2 lag af Maybeline Volcanic Red, den kraftige røde underfarve gør at du kun behøver 1 lag af It’s Genius for at den træder frem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: